Skip to main content
 Zoeken

 

Zoals velen wellicht weten heeft de Prinses Julianaschool al meer dan 15 jaar een gebedsgroep.
Jezus verbindt een geweldige belofte aan het gezamenlijk gebed: Ik verzeker het jullie nogmaals: als twee van jullie hier op aarde eensgezind om iets vragen, wat het ook is, dan zal mijn Vader in de hemel het voor hen laten gebeuren. Want waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben ik in hun midden.’ (Matt.18:19,20). Op grond van deze belofte en in de wetenschap dat we in alles afhankelijk zijn van God als Bron van ons leven willen we als ouders bidden en danken voor de school en Hem om Zijn zegen vragen. Heel concreet wordt gebeden voor veiligheid, harmonie in klassen en op het schoolplein, alle gebeurtenissen die in en rond de school plaatsvinden, zieken etc. Gebedspunten worden ingebracht door het team en de gebedsgroep. Ook ouders kunnen ook gebedspunten aanleveren via de gebedsouders of één van ons aanspreken. Uiteraard worden alle gebedspunten vertrouwelijk behandeld!
De gebedsgroep komt elke eerste woensdag van de maand bij elkaar. Ouders die mee willen bidden zijn hartelijk welkom!! Niet-schoolgaande kinderen kunnen ook meekomen! Via de groepsapp zult u maandelijks een reminder krijgen voor gebedsochtend. Je hoeft je niet aan te melden en je kunt komen wanneer het je uitkomt, ook incidenteel.
LET OP: VANAF DIT SCHOOLJAAR VINDT DE GEBEDSKRING OP SCHOOL PLAATS. We zullen onder aan de trap verzamelen.
Daarnaast is het mooi om te melden dat elke klas twee gebedsouders heeft. Deze ouders komen ongeveer 1x per kwartaal samen om op hun eigen tijd te bidden specifiek voor de klas van hun kind waarbij de leerkrachten en alle kinderen bij naam genoemd worden en voor Gods troon worden gebracht. Op deze manier staat er een muur van gebed rondom school! Ook zullen zij als die mogelijkheid er is in overleg met de leerkracht 1 of 2x per jaar (op een creatieve manier) in de klas iets delen/doen rondom het thema gebed. Voor de volgende klassen zijn we nog op zoek naar een gebedsouder: Lijkt je het mooi om op deze manier betrokken te zijn bij de klas, laat het weten!
De data voor de gebedsbijeenkomsten aankomende schooljaar 2022-2023 zijn: 7 september, 5 oktober, 2 november, 7 december, 11 januari, 1 februari, 1 maart, 5 april, 10 mei, 7 juni en 5 juli van 8.30 uur- 9.15/9.30 uur welkom!!

Contactpersonen: Andrea Kerssen en Margreet Visser (contactgegevens te vinden in de nieuwsbrief).

Gepubliceerd op 14-09-2022 door Karla

Categorieën: categoryAlgemeen

Bekeken: 4594 keer